СЕЗОННА РАБОТА


РАБОТА ВЪВ
„VAN DEN ELZEN
PLANTS“


Van den Elzen Plants регулярно набира работници за различни видове сезонни дейности. Такива например са сортирането и опаковането на ягоди, малини и аспержи и засаждането на ягодов и малинов разсад. Към тях също така спада и обработката на площите срещу плевели.

Всички тези дейности представляват сезонна работа. Поради разнообразните насаждения, които се отглеждат от „Van den Elzen“, и производствените процеси, свързани с тях, такава работа се извършва почти през цялата година, с изключение на няколко месеца.

Дейности


Работата

Има различни видове работа, която трябва да бъде свършена във „Van den Elzen“. Основния обем от дейностите се извършвана в халето при сортирането, отрязването и опаковането на растенията. Но към тях спадат също и посаждането на млади растения, обработката на площите срещу плевели и разсаждане на ягодови ластуни.

Работата във „Van den Elzen“ е интензивна и много удовлетворяваща. Почти винаги се работи в екип, където се опознават много хора. Когато започнете работа при нас, често не е възможно да посочим от самото начало къде точно ще бъдете ангажирани. Винаги е добре сами да посочите с какви дипломи и квалификации разполагате и какви курсове сте завършили. По този начин можем да се ориентираме как най-ефективно да бъдете интегрирани в работния процес. Можете например да посочите, че имате шофьорска книжка или опит в градинарството.

Работно време и заплата

Необходима е гъвкавост по отношение на работното време, тъй като често се налага да се свърши много работа за кратък период.

Заплатата се изплаща веднъж на всеки 4 седмици. Издава се фиш за работна заплата, който ще Ви бъде изпращан по имейл. Към края на календарната година получавате годишна служебна бележка. За превода на заплата Ви ни е необходим валиден IBAN на банкова сметка. Наше задължение е да изплащаме трудовото Ви възнаграждение редовно.

За времето, през което работите за „Van den Elzen“, ще сключим за Вас здравна застраховка към Hollandzorg.

Обучение и развитие

Когато постъпите на работа при „Van den Elzen“, най-важни са качеството и бързината на работа. В работата ще Ви въведе Ваш опитен колега. При неясноти винаги можете да се обръщате за съвет към колеги с повече стаж.

Работа и ежедневие


Места за настаняване

Когато бъдете назначени във „Van den Elzen Plants“, ние ще Ви осигурим настаняване за времето, в което работите при нас. Разходите за квартирата ще заплащате на нас.
„Van den Elzen Plants“ използва различни места за настаняване на своя персонал, като всички те се намират в радиус от 35 km от главното местоположение в Ерп.

Ако сте настанени на място извън основния филиал, „Van den Elzen Plants“ осигурява транспорт от квартирата до работата и обратно.

Възможно е да живеете и извън осигурените от фирмата жилища. Такова настаняване е за Ваша сметка. В такъв случай трябва да си осигурите самостоятелно и превоза до работното място.

По време на престоя

По време на престоя Ви във „Van den Elzen Plants“ можете да се обръщате с всякакви въпроси към Вашия пряк ръководител. Когато става въпрос за ежедневни неща, като например посещение при лекар, можете да се свържете с нашата сътрудничка от отдел „Персонал“.

Какво да вземете със себе си


Ето какво трябва да вземете със себе си, когато започвате работа във „Van den Elzen Plants“:

  • Лична карта/паспорт
  • Шофьорска книжка
  • Спален чувал и възглавници
  • Собствени тенджери, тигани, прибори и т.н.
  • Ръкавици
  • Работно облекло
  • Ботуши/работни обувки
  • Водонепромокаемо облекло
  • Препоръчваме да имате у себе си около 100 евро в брой.

ЧЗВ

Да, от 17 години можете да започнете работа при нас, но до навършване на пълнолетие ще сте под наблюдението на възрастен.

Не, за нас по-важно е да се справяте с работата точно и бързо. Всички обучения, които са необходими за изпълнението на дейностите, ще Ви бъдат осигурени по време на назначението Ви.

Не, не трябва. Ако въпреки това някой изиска плащане от Вас, моля незабавно да се свържете с нас.

Ще получите съобщение за това по имейл или по телефон.

Да, ние ще се постараем хората, които кандидатстват заедно, да бъдат възможно най-дълго време един с друг. Това обаче не винаги е възможно, зависи от работата и от наличното настаняване.

Не, но ако говорите нидерландски, английски или немски език, е добре да посочите това при кандидатстване.

Няколко дни предварително ще получите съобщение за началната дата и адреса, на който да се явите. Внимание! Работим с множество места за настаняване и следователно е важно да се явите на правилния адрес.

Трябва да организирате самостоятелно транспорта до мястото, на което ще бъдете настанен/а. Опитът ни сочи, че повечето хора идват с автомобил. Ако искате да пристигнете с обществен транспорт, е добре предварително да се свържете с нас, за да Ви посъветваме как най-лесно да стигнете до посочения адрес на настаняване.

Да, нашите места за настаняване предлагат паркинг.

Да, за целта, преди да отпътувате обратно, попълнете молба по образец за работа през следващия сезон. Съгласно закона чуждестранните служители нямат право да работят в Нидерландия за дълъг период от време без прекъсване. Прекъсването трябва да трае определен брой месеци. Разбира се, ние трябва да се съобразим с това, ако желаете да работите за нас по-често.

Не, но трябва да разполагате с IBAN на банкова сметка с активна банкова карта. Заплатата Ви ще се превежда по тази сметка и няма да се изплаща в брой.

Всяко място за настаняване предлага място, където е възможно да се провеждат социални дейности.

Да, това не представлява проблем. Ние ще Ви съдействаме при издаването на т.нар. BSN номер в общината.

How can
we help you?


Would you like to know how Van den Elzen Plants can contribute to your successful production and optimum financial results? And how we can help you face both today’s and tomorrow’s challenges? Contact us without obligation or make an appointment to visit our main location in Erp.

Молим за извинение, че уебсайтът ни няма версия на този език.

Ако искате да прочетете сайта на английски, щракнете тук.

Ако искате да прочетете за свободните работни места на румънски, щракнете тук.