Van den Elzen Plants is op zoek naar een:

Financieel Directeur


JOUW OPDRACHT


Als Financieel Directeur heb jij een beleidsbepalende rol waarbij de juiste analyses en rapportages cruciaal zijn. Vanuit jouw aandachtsgebied Finance, HR & IT neem jij samen met jouw collega directieleden beslissingen gericht op groei en continuïteit. Dit wordt jouw opdracht!

Na 1 jaar ben jij een volwaardig lid van het directieteam en een waardevolle gesprekspartner voor strategische beslissingen. De Finance afdeling is toekomstbestendig en efficiënt ingericht. Zo zorg je ervoor dat de organisatie klaar is voor de uitdagingen van morgen en draag je bij aan onze ambitie.

ONZE AMBITIE


Van den Elzen Plants is een toonaangevende leverancier van aardbeien-, asperge-, bramen-, frambozen- en blauwe bessenplanten zowel binnen maar zeker ook buiten Europa. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid staan centraal, wat ons een geliefde partner maakt voor telers. De organisatie gaat de komende jaren sterk veranderen, dit gaat vooral door het transformeren van traditionele- naar nieuwe teeltmethodes.

Het is onze ambitie om binnen 6 jaar te verdubbelen in productie. Hiermee willen we voldoen aan de toenemende vraag naar kwalitatieve planten die voorspelbare oogsten en betere inkomsten voor telers opleveren. Dit draagt bij aan een gezonde bedrijfsvoering voor telers en een gezondere voedingsstijl voor consumenten.

Ben jij klaar om een bepalende rol te spelen bij Van den Elzen Plants?


Stap in de rol van Financieel Directeur, neem strategische beslissingen en bouw samen met ons aan een toekomstbestendige en efficiënte organisatie. Klik hier om te solliciteren en maak het verschil!