Kwaliteit


Kwaliteit zit in
onze genen


Van den Elzen Plants ademt kwaliteit; dit is onze leidraad. Dit hoge kwaliteitsniveau is verweven met onze bedrijfsprocessen, maar komt ook tot uiting in de kennis van onze medewerkers. Zo bent u verzekerd van een optimale start van uw teelt. Dat is onze prioriteit!

Product
Kwaliteit


Van den Elzen Plants houdt voortdurend de vinger aan de pols wat betreft plantkwaliteit. Vanaf de bodemkeuze tot en met de aflevering. Naast de gestelde EU-normen op het gebied van kwaliteit gaat Van den Elzen Plants veel verder met Elite Softfruit® en Select Plant®.

Naast onze eigen medewerkers hebben wij ook een aantal belangrijke adviseurs en voorlichters die onze teelten op onze plantpercelen en kassen volgen. Dit alles resulteert in een plant van topkwaliteit!

Kwaliteit in
mensen


Van den Elzen Plants investeert iedere dag in de kwaliteit van haar mensen; we dagen onze medewerkers uit en investeren in hun kennis en professionaliteit. Door middel van certificeringssystemen biedt hen continu handvatten voor verdere ontwikkeling en verbetering. Zo halen we het beste uit onze mensen; steeds met als doel om nog beter te kunnen inspelen op uw wensen, eisen en vragen. Ook op deze manier dragen wij bij aan een maximale score voor u als teler. De keuze voor Van den Elzen Plants geeft u al op voorhand een voorsprong!

wat zeggen
onze klanten
over ons?


Hoe kunnen
wij u helpen?


Wilt u graag weten hoe Van den Elzen Plants kan bijdragen aan uw succesvolle teelt en optimale financiële resultaten? En hoe wij u kunnen helpen om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden? Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een bezoek op onze hoofdlocatie in Erp.