Kwaliteit

KWALITEIT ZIT IN ONZE GENEN

Van den Elzen Plants ademt kwaliteit; dit is onze leidraad. Dit hoge kwaliteitsniveau is verweven met onze bedrijfsprocessen, maar komt ook tot uiting in de kennis van onze medewerkers. Zo bent u verzekerd van een optimale start van uw teelt – dat is onze prioriteit!

Productkwaliteit

Van den Elzen Plants houdt voortdurend de vinger aan de pols wat betreft plantkwaliteit. Vanaf de bodemkeuze tot en met de aflevering. Met een uniek, zelf ontwikkeld systeem registreren we meer dan tachtig kwaliteitsaspecten.
Naast onze eigen medewerkers verwerken ook externe adviseurs hun bevindingen in dit systeem, en dat is uniek. Op deze manier kunnen we snel schakelen en bijsturen, wat resulteert in een plant van topkwaliteit!

Kwaliteit in mensen

Van den Elzen Plants investeert iedere dag in de kwaliteit van haar mensen; we dagen onze medewerkers uit en investeren in hun kennis en professionaliteit. Ons interne certificeringssysteem biedt hen continu handvatten voor verdere ontwikkeling en verbetering.
Zo halen we het beste uit onze mensen; steeds met als doel om nog beter te kunnen inspelen op uw wensen, eisen en vragen. Ook op deze manier dragen wij bij aan een maximale score voor u als teler. De keuze voor Van den Elzen Plants geeft u al op voorhand een voorsprong!